Voorwaarden

  • Het intake gesprek gaat door op Eikelbosstraat 274 3530 Helchteren en duurt 45 min.
  • Het eerste gesprek is altijd een intakegesprek. Naast de kennismaking zal hierin ook al veel helder worden wat betreft jou of jullie (relatie)vraag.
  • Afmelden dient, ook voor de eventuele vervolgsessies, 48 uur van te voren plaats te vinden. Bij te laat afmelden blijft de betalingsverplichting. Op aanvraag worden de algemene voorwaarden verstrekt tijdens de intakesessie.
  • De kosten voor het intakegesprek zijn gratis.

Hiernaast ziet u het intake formulier. Gelieve dit door beide partners in te vullen en te versturen. Ik verzoek je vriendelijk om deze zo volledig mogelijk in te vullen een paar dagen voor de sessie. Op deze manier kunnen we ons voorbereiden, en de sessie zo effectief mogelijk gebruiken. Realiseer je dat door het invullen ook al veel op gang kan komen.

Het spreekt voor zich dat deze informatie strikt vertrouwelijk zal worden behandeld volgens de huidige privacybeleid en wetgeving.

Indien je nog vragen hebt dan kun je mij altijd contacteren.

Ik hoop dat ik iets voor je, jullie kan betekenen.

Intakeformulier

Download het document naar je computer en vul deze zo volledig mogelijk in door beide partners. Daarna kunt u het ingevulde document via onderstaande formulier terug sturen naar ons. 

Selecteer uw ingevulde document op uw computer (enkel PDF of Word bestanden zijn toegelaten)